Ahány rendezvény, ahány megbízó, annyi szokás.

Egy dolog állandó, a cél. Mindig ugyanaz, a maximális vendégelégedettség.

Az ördög a részletekben rejlik. Ezért, ha a részletek stimmelnek, a rendezvény sikerre van ítélve. Szakembergárdánkat, eszközparkunkat ennek tudatában fejlesztettük, és frissítjük hétről hétre.


Protokoll rendezvények:

Pécs városának legjelentősebb protokolláris rendezvényein volt szerencsénk képviselni a pécsi gasztronómiát. A Kodály Központ 1300 fős megnyitóján, A Zsolnay film 120 fős bemutatóján, vagy a csodálatos Nyolcak kiállítás megnyitóján, a BaranyaMegyei Múzeumok Igazgatósága, Nagy Kiállítóterében,  vagy legutóbb tavaly Olaszországban, Modenában, partnervárosi találkozó keretében, ahol  egy 100 fős flying service étkezést celebráltunk.
Csak a legjobban képzett emberekkel, Zsolnay étkészlettel, kristálypohár készlettel, páratlan gasztronómiával. Makulátlanul, elhivatottsággal, hiszen minden rendezvényen új megítélés alá esünk - egyszer sem hibázhatunk.


Konferencia étkeztetés:

A szakmai konferenciák elvárása, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, finom, könnyen fogyasztható, mégis tartalmas ételeket kínáljunk, konfortos körülmények között jó ár-érték aránnyal. Nos mi ezt kínáljuk, így azok a megbízók, akik ugyanezen irányelveket vallják, számíthatnak ránk! Meggyőződésünk, hogy a konferencia étkezés, akár a szakmai tartalom, a programot minősíti, ezért kompromisszum képesek vagyunk, de csak egy pontig. Ez a pont az elvárható minőség, annak rovására semmit!


Partnerfogadás:

Az állandó, visszatérő partner mindennél többet ér! Ha ezt egy ügyfélparti keretében szeretnénk elmondani, akkor a rendezvény minden apró elemének ezt kell éreztetnie a meghívottakkal. Fontos, hogy önfeldt legyen, hogy jó társaságban érezze magát, hiszen ö a legfontosabb, ő a VIP. Akkor kell nagyon tudatosnak lennünk, ha egyszerre 150 főnek kell ugyanezt éreznie. 


Dolgozói rendezvények, családi napok:
Sajnos a mai nehéz gazdasági helyzetben egyre ritkább, hogy egy cég rendezvénnyel tudja jutalmazni munkatársai hűségét. Éppen ezért, még nagyobb a felelősség akkor, ha mégis így dönt. Ilyenkor a maximális élmény, maximális szórakozás, alap elvárás. Ha a cateringet bízza ránk, felejthetetlen ízzekkel, bőséges fogásokkal, ha a teljes szervezést, kezdve a koncepciótól a kompromisszum-mentes lebonyolításig, akkor kreatív, fegyelmezett, gyakorlott csapattal állunk rendelkezésére. Ahogy tettük eztlegutóbb a British American Tobacco 2012-es, 400 fős dolgozói rendezvényén.


Privát események:

A családi rendezvények szervezése olyan bizalmas dolog, hogy külön menüpontott szenteltünk neki, kattintson érte!

 


Kapcsolódó galéria

left arrow

Teleky Bistro

right arrow
left arrow

Zsolnay Étterem

right arrow
left arrow

Room Bistro

right arrow