Életre szóló, megismételhetetlen események.

Az ember ha minden jól megy egyszer házasodik, ha minden jól megy legalább egyszer szerez diplomát. És még van pár egyszeri alkalom, amire sokáig emlékezni .akarunk.

_REV0051

Nagyon nem mindegy, hogy hogyan. A legkisebb hiba is könnyen a nagy nap, a nagy családi események rovására mehet. Ezért érdemes profira bízni a szervezést, ezért érdemes jó konyháról rendelni az ételt.

A Teleky Catering & Event szakember gárdája, a Zsolnay Étterem és Kávézó páratlan ételeivel, vagy a Teleky Bistro vasárnapi ebédeket idéző nagyi konyhájával, fiatalos lendülettel szolgálja a családi eseményeket. Orsi és András, Éva és Tamás, Klaudia és Márk, és még sok sok név, sok-sok esküvő, amely mind egy külön történet stílusos, egyedi, ízléses, hangulatos kezdete. 

Pécs valamennyi alkalmas helyszínét használtuk már, számtalan különleges óhajt teljesítettünk, hogy az ifjú pár felhőtlenül jól érezhesse magát a lagzijában. Hogy a fiatalember, vagy ifjú hölgy érezhesse szülei büszkeségét, amit a a diloma megszerzése, évek szorgalma okozott nekik.

Egy privát rendezvényt rábízni valakire, bizalmi kapcsolat. Mi megszolgáljuk ezt a bizalmat, Önnek csak az első lépést kell megtennie. Keressen minket!


Kapcsolódó galéria

left arrow

Teleky Bistro

right arrow
left arrow

Zsolnay Étterem

right arrow
left arrow

Room Bistro

right arrow