Annál, hogy finom volt az étel, a vendég csak egy dologra emlékszik jobban, arra, hogy ha nem volt az.

Szeretné megtudni, hogy vajon miért találkozhat olyan sokfajta rendezvényen a Teleky Catering ételeivel? Itt eláruljuk a titkot!

img_2823

A Teleky Catering & Event Pécs két elismert konyhája remekeivel települ rendezvényeire. A megbízói igénytől és a rendezvény típusától függ melyikkel.
A Teleky Bistro gasztronómiáját "a nagyi" konyhája inspirálta. A mindenkinek oly kedves vasárnapi ebédek ízvilágát hozza el nekünk, fiatalos lendülettel, a mai elvárásoknak megfelelő, friss egészséges alapanyagokból.
A Teleky Bistro szlogenje önmagáért beszél, valóban "ízekre szed". A Bistro catering általában egyetemi rendezvényekre, konferencia étkezésekre, napközbeni fogadásokra, esti büfévacsorákra kap megrendeléseket.

A Zsolnay Étterem és Kávézó, a Zsolnay Kuturális Negyed ékköve. Az ide látogató turisták, pécsi polgárok a régió hagyományos ízeit kapják új köntösben tálalva.
A városi és üzleti protokoll rendezvények szervezői előszeretettel választják a Zsolnay-gasztronómiát, tudhatják, hogy a legkifinomultabb külföldi delegáció is megnyalja majd mind a tíz ujját, bármilyen helyszínen, bármilyen eseményen.
Volt már részünk jó néhány különleges kérésben, de eddig egy sem volt amit ne tudtunk volna teljesíteni.


Kapcsolódó galéria

left arrow

Teleky Bistro

right arrow
left arrow

Zsolnay Étterem

right arrow
left arrow

Room Bistro

right arrow